Sutomorska plaža

preporuke za savršen odmor
Sutomore plaža
7 авг

Sutomorska plaža – preporuke za savršen odmor

Jedna od najposećenijih plaža crnogorskog primorja u vrelim letnjim danima je upravo gradska plaža u Sutomoru, locirana u podnožju brda Haj-Nehaj. Svojom lepotom I atraktivnim sadržajem mami mnoge turiste da baš ovde provedu svoje dane odmora. Jedna je od najvećih plaža u ovom delu Jadrana sa dužinom od 2km I širinom od 30 do 40m. Duž cele plaže pružaju se mnogobrojni barovi i restorani koji nude specijalitete mediteranske kuhinje, kao I osvežavajuće napitke.

Najpopularniji plažni barovi za mlade Questo Quello I Cuba Libre Beach predstavljaju kultna mesta kada su  u pitanju žurke I nezaboravan provod. Čine dva najlepša dela plaže koja nude širok izbor koktela I vrhunsku zabavu uz poznate DJ-eve. Ukoliko pak želite mirniji porodičan odmor, na raspolaganju su plažni bar Slama, plažni bar Korali, kao i uređen, slobodan deo plaže.

            

Bogatu gastronomsku ponudu nude plažni restorani smešteni uz samu ivicu mora, među kojima su najposećeniji restoran Spič i picerija Karuba, sa mediteranskim i italijanskim specijalitetima, koji su po veoma povoljnim cenama. Na ivici stena, pod slanom, nalazi se najpopularniji koktel bar sa ljujaškama I predivnim pogledom na otvoreno more – koktel bar Tina. Barovi nude noćni provod uz poznate DJ-jeve i pevače do 1h po ponoći, kada se provod premešta u zatvoreni klub Habana I traje do ranih jutarnjih časova.

Bilo da ste za aktivan ili miran odmor, Sutomorska plaža vam nudi širok spektar uživanja za svačiji ukus. Požurite, rezervišite svoj odmor I dođite da uživamo zajedno. Sutomore vas čeka! J