Najčešća pitanja

Najčešća pitanja

Smeštaj se nalazi na glavnoj magistrali u ravnom delu Sutomora, 900m od početka šetališta uz plažu i do iste postoji nov uređen trotoar (noću osvetljen).
Sve sobe imaju mogućnost korišćenja besplatne Wi-Fi konekcije.
Za sve goste koji izaberu da na svoj odmor dođu kolima, obezbeđena su besplatna parking mesta.
Smeštaj za decu do 3 godine je besplatan, deca do 10 godina plaćaju upola cene, dok starija deca plaćaju punu cenu kao i odrasli.
U krugu od 200m, nalazi se nekoliko prodavnica, pekara i jedan veći market. Na putu do plaže, nalazi se i gradska pijaca.
Za sve goste koji ne dolaze sopstvenim vozilom, dočekujemo na stanici, kako bismo Vam pomogli oko stvari i kako ne biste imali problema da nas nađete.
Vodu gadskog vodovoda imamo 24h, ne postoje prekidi u snabdevanju istom, razlog tome je što se ne nalazimo u brdu, te nemamo problema.
Proces rezervacije sastoji se u koraku potvrde termina gde je neophodno uplatiti avansni deo kako bi ista bila aktivirana. Prijemom vaše uplate na dogovoreni račun (euri ili dinari), vaša rezervacija je potvrđena i termin rezervisan. Ostatak iznosa neophodno je da uplatite nakon dolaska u smeštajnu jedinicu.
U slučaju da zbog određenih okolnosti niste u mogućnosti da organizujete put, a prvobitno ste uplatili rezervaciju, nije moguć povraćaj novca iz razloga što je smeštajna jedinica u međuvremenu čuvana za vas i mnogi potencijalni gosti su odbijeni zbog iste. Često sa druge strane nije moguće popuniti termin čime se stvara direktan gubitak.
Nažalost sa trenutno raspoloživim kapacitetima i organizacijom smeštajnih jedinica, nismo u mogućnosti da prihvatimo goste sa kućnim ljubimcima.
Boravišna taksa naplaćuje se po danu boravka i uračunata je u cenu smeštaja.
Svaka soba i apartman imaju kupatilo i kuhinju koja je potpuno opremljena. U zavisnosti od izabrane jedinice, isti se mogu deliti sa najviše još jednom jedinicom.
Sve sobe i apartmani imaju izlaz na prelepu terasu.
Ne. Svaka kuhinja je opremljena sa svim neophodnim posuđem, tanjirima, priborom za ručavanje, tako da nemate potrebe nositi dodatno.
Da. Higijena je ono što uvek stavljamo u prvi plan i trudimo se da bude na najvišem nivou. Svaka soba je nameštena i nije potrebno da nosite svoju posteljinu i jastušnice. Ukoliko se odlučite za boravak u našem smeštaju duže od 10 noćenja, posteljina će biti zamenjena na polovini vašeg boravka sa novom čistom.